Vinaròs, i en especial el seu sector pesquer, van ser els protagonistes al programa "Para todos" de La 2 de la televisió pública espanyola. En la peça, que comença a partir de l'hora i dos minuts del vídeo penjat a "RTVE a la carta", s'exposa la importància que tenen els productes de la mar per als diferents sectors de l'economia local i comarcal: el mariner, el conserver, el turístic, etc.
Precisament, en aquest últim, el reportatge ens mostra el pes que té el peix i el marisc vinarossenc en la gastronomia de qualitat, un factor que contribueix a impulsar el turisme. Qui realitza l'explicació culinària és en Juanjo Roda, autor de diversos llibre de la col·lecció La Teca, com "Dolços i salats dels forns de Vinaròs" o "La cuina del mercat de Vinaròs".
El vídeo sencer es pot veure en aquest enllaç. Com hem apuntat, la part corresponent a Vinaròs comença a partir del 01:02:00, aproximadament.
Precisament, en aquest últim, el reportatge ens mostra el pes que té el peix i el marisc vinarossenc en la gastronomia de qualitat, un factor que contribueix a impulsar el turisme. Qui realitza l'explicació culinària és en Juanjo Roda, autor de diversos llibre de la col·lecció La Teca, com "Dolços i salats dels forns de Vinaròs" o "La cuina del mercat de Vinaròs".
El vídeo sencer es pot veure en aquest enllaç. Com hem apuntat, la part corresponent a Vinaròs comença a partir del 01:02:00, aproximadament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada