dijous, 7 de juliol del 2011

"La cuina del mercat de Vinaròs" es presenta dissabte a Santa Magdalena de Polpis

La presentació del llibre de Juanjo Roda i Dani Miralles s'inscriu dins del Dia de la Joventut, que celebra aquest cap de setmana la localitat madalenera. L'activitat tindrà lloc dissabte 9 de juliol a les 18 hores, a la Capella, situada al lateral de l'esglèsia de la vila. Allà, els autors faran cinc cèntims de l'obra, una iniciativa que es repeteix de nou, atès que altres títols de la col·lecció La Teca, com "Els dolços i els salats als forns de Vinaròs" i "Pastes i dolços de Benicarló", també es van presentar en aquestes dates a Santa Magdalena.

Per continuar la temàtica gastronòmica, tot seguit s'ha convocat el III Concurs de Coques Salades i Dolces, on els autors de "La cuina del mercat de Vinaròs" formaran part del jurat encarregat de triar les millors mans pastisseres. El programa conclou amb el sopar de pa i porta, on els participants podran degustar les coques del concurs i amb un ball, per posar fi al Dia de la Joventut 2011, avantsala de les properes Festes Patronals de Santa Magdalena.

La celebració està organitzada per l'Associació Juvenil Pont de l'Agüelo Queixalet, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada