divendres, 25 de novembre del 2011

Càlig i Vilafranca acullen les presentacions de "Jose Vicente Borràs. Memorias de un maestro republicano"

Aquest cap de setmana tenen lloc les primeres presentacions del llibre "Jose Vicente Borrás. Memorias de un maestro repúblicano", una obra impulsada per Ángel Rodríguez de Mier sobre els escrits del mestre de Càlig José Vicente Borrás Castell, qui va deixar constància de la seua estada a la presó com a condemnat a mort durant la posguerra, així com unes memorias on repassa les seues vivències al llarg de la República, la guerra civil i els anys posteriors d'empresonament i repressió.

Avui divendres, a les 20 hores, la presentació serà a la vila natal del protagonista, a Càlig, concretament al Centre de Cultura. Comptarà amb la participació d'Angel Rodríguez de Mier i de José Borras Fenollosa, fill del mestre i qui va lliurar els manuscrits per a la seua difusió. Estaran acompanyats de la batllesa Ernestina Borràs i la regidora Anna Saura.


I a l'endemà, aquest dissabte, serà el torn de la presentació a Vilafranca, on José Vicente Borrás va exercir de mestre durant la República i on va ser posteriorment empresonat. En aquest cas, estaran acompanyats d'Òscar Tena, alcalde de la localitat. Serà a les 18 hores a la Casa Social.


Les presentacions de l'obra s'estendran durant el mes de desembre: Benicarló, Morella o Sant Mateu, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada