dimarts, 15 de novembre del 2011

Els llibres de la Gràfica apareixen en diversos blocs

Dos títols de la col·lecció Biblioteca Gràfica han aparegut els darrers dies en diversos blocs. El primer va ser "Castelló sota les bombes", un recull fotogràfic de la capital de la Plana durant la Guerra Civil, organitzat pel Grup per Recerca de la Memòria Històrica. El llibre es nomenat al bloc "Francesc, però que dius!", en un article que recorda diverses poblacions que van estar bombardejades durant el conflicte bèlic arran de les declaracions de Peces-Barba.

Una setmana més tard, era "Everest, la conquesta d'un somni", que segueix els passos de l'Expedició Terres de l'Ebre que hi va abordar la pujada al cim més alt del planeta, el que hi va saltar a la Xarxa de la mà del bloc "Terra de Makis". L'autor del post explica com ha arribat a les seues mans i el recomana.

La Biblioteca Gràfica és la col·lecció d'Onada Edicions dedicada als conjunts fotogràfics, llibres on els relats i les històries es construeixen mitjançant les imatges. Actualment consta de tres volums, els dos esmentats i "Benicarló, un passeig silent".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada