dimarts, 22 de novembre del 2011

Castelló celebra des d'avui la Setmana Soler i Godes

Un any més, la societat castellonenca recorda la figura de l'escriptor i pedagog Enric Soler i Godes. Mitjançant la Fundació que porta el seu nom, integrada a la Universitat Jaume I, s'ha convocat tot un seguit d'actes al llarg d'aquesta setmana amb l'objectiu de fomentar la lectura i l'escriptura entre els escolars (i els adults) de la capital de la Plana.

El programa s'enceta aquest mateix vespre de dimarts. Els membres d'El Pont, la cooperativa d'escriptors del nord valencià hi han organitzat una taula rodona. Serà a partir de les 19 hores, a la Llotja del Cànem i comptarà amb la participació de Joan Andrés Sorribes (autor de "Set narracions curtes per a una setmana llarga"), Vicent Pallarés ("El magma silenciós") i Isabel Marín, amb Albert Garcia com a moderador.

Per al dimecres, també a les 19 hores i a la Llibreria Argot, hi ha un taller d'animació a la lectura, dirigit a l'alumnat del segon i tercer cicle de Primària. Es comptarà amb la presència de nou dels integrants d'El Pont, com Isabel Marín, Joan Pla, Vicent Jaume Almela i Pep Castellano ("L'estirp de la sang reial").

La Setmana Soler i Godes continua dijous amb la presentació dels projectes inclosos en el XI Concurs d'Ajudes a la Innovació Educativa. Es mostrarà la feina que ha fet el CEIP Carles Salvador amb El soroll i l'IES Joan Baptista Porcar amb l’Estudi Botànic del parc Geòleg José Royo Gómez. Itineraris Botànics. L'acte està programat a les 19 hores a la sala d'actes del Conservatori de Música Mestre Tàrrega.

Per concloure, la nit del divendres 25 de novembre, l'Hotel Intur de Castelló acollirà el lliurament dels XII Premis Soler i Godes a la Innovació Educativa. Enguany han recaigut en l'escriptor bocassí Pep Castellano en la modalitat individual i el CPFPA Germà Colon en la col·lectiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada