divendres, 18 de novembre del 2011

Ressó per la presentació del "Ara, Estellés" a València aquest vespre

D'ací unes hores, a les 7 del vespre, l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València acollirà la presentació a la capital del Túria del llibre "Ara, Estellés. 12 poemes, 12 cançons a Benicarló". L'obra, impulsada pels professors i professores Pepa Àlvarez, Francesc Delcastillo, Carme Alonso i Òscar Coll és un recull de les conferències que es van impartir a les Jornades Estellesianes celebrades al Baix Maestrat, junt a diversos articles que exploren la vida i l'obra de Vicent Andrés Estellés.

A més, s'acompanya d'un CD on Ximo Caffarena ha combinat dotze poemes del de Burjassot amb dotze ritmes tradicionals valencians. Precisament, Caffarena oferirà un recital a l'Octubre, junt Quim Sanç.


Aquesta presentació està tenint un ampli eco a la Xarxa, i diversos blocs i pàgines han anunciat l'acte. És el cas, per exemple, del Faustinet, la pàgina del Departament de Llengua i Literatura de l'IES Faustí Barberà d'Alaquàs. O del de l'IES Campanar, al bloc Quadern de Veus.

Altres espais que comparteixen la informació de l'acte són 1 entre tants, la Xarxa TIC de l'Ensenyament en Valencià. I de fora del País, hi ha la referència al web de l'Associació Ara o Mai!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada