La garrofa s'està convertint en l'ingredient de moda d'aquesta primavera. Arran de la publicació del receptari "La pastisseria i la cuina de la garrofa", nombrosos mitjans de comunicació s'han girat cap aquest fruit nostrat i estigmatitzat i difonen les seues grans possibilitats culinàries i nutritives com a condiment.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5Upvu5y7sBd7d5n3CAf-0pDTltjvlFfobn-id0-kseFAAl9oFlzMXTNpvMeyfFCNT4Ox4OwDMVGKq4QTX23wQ1ZnXkUsWoPOmVuAaqoSpjGgPCx-ij0pD8vnWPpTPM4A41e3JGR5fh5wP/s200/9788415221388.jpg)
Com "La pastisseria i la cuina de la garrofa" ha estat possible gràcies a les receptes de nombrosos cuiners, restauradors i pastissers, el reportatge també ens duu a escoltar la seua opinió, en alguns casos, a restaurants que duen anys treballant amb la garrofa, com és el cas de Xavier Ferraté (Bresca de Cambrils) o de Gerson Rival (La Grava d'El Morell).
Per a llegir l'article sencer i descobrir alguns dels secrets que hi amaga la garrofa, el podeu trobar tot seguit:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada