divendres, 1 de juny del 2012

"La nana de Sara" va arribar a Móra d'Ebre

Ahir al vespre, Bassa la Papereria va omplir-se de la màgia i la fantasia de "La nana de Sara", la cançó de bressol il·lustrada de Josep Maria Franquet i de Jordi Alfonso, aquest últim, presentant l'obra a la seua vila, Móra d'Ebre, que ara viu immersa en el Litterarum 2012.

Un acte pensat sobretot en els més menuts, els quals van gaudir del conte, a la vegada que els dos autors feien cinc cèntims de com s'havia desenvolupat aquest projecte.



La presentació de "La nana de Sara" no és l'únic esdeveniment del Litterarum en el qual hi participa Onada. Des d'avui, la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre acull l'exposició del dibuixos dels contes de Muniatto, fets per Ester Besolí.

I aquest cap de setmana, comptem amb cinc presentacions a la Fira del Llibre Ebrenc: "La vida tortosina" de Quimo Panisello (dissabte al vespre), "Del bon humor tortosí" de Joan Moreira i "La cuina del Delta de l'Ebre" de l'Associació Local de Dones de la Cava (diumenge al matí) i "Un pont sobre el meridià" d'El Pont Cooperativa de Lletres i "Altres encàrrecs de Miquelet" de Jesús Serrano i Jordi Alfonso (diumenge al vespre).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada