dimarts, 26 de març del 2013

Preparant novetats: "Ponts suspensius…"


El pont ha estat el símbol que han triat els escriptors i escriptores de les comarques del nord valencià per a que els represente. Així hi va aparèixer El Pont Cooperativa de Lletres, una entitat que pretén servir de punt de trobada dels autors i contribuir a la difusió i promoció de les seues obres. Dins de les eines per dur a terme aquest objectiu hi ha la publicació de diversos llibres col·lectius, que serveixen de mostrari del bon moment literari que hi viuen a la Plana i el Maestrat, als Ports i a l'Alcalatén.

Després de "Un pont sobre el meridià", aquesta primavera arriba el segon volum d'El Pont, "Ponts suspensius…", un conjunt de deu històries escrites a quatre mans i que abasten tot tipus de temes, gèneres i estils.

Els participants a "Ponts suspensius…" han estat els següents: Mònica Meló, Nel·lo Navarro, Rosabel Gumbau González, F. Mezquita Broch, Isabel Marín, Vicent Sanz Arnau, Manel Pitarch, Vicent Almela Artíguez, Albert Garcia i Pascual, Joan Pla, Joan Bta. Campos, Antoni Albalat Salanova, Josep Porcar, Romà Bernad i Negre, Artur Álvarez i Boix, Iban L. Llop, Josep Lluís Abad i Bueno, Carles Bellver Torlà i Susanna Lliberós. Una extensa llista que aplega des d'autors consolidats i amb una ferma bibliografia fins a noves veus que tot just acaben de publicar les seues primeres línies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada