dilluns, 30 de setembre del 2013

Avivajoc: la Festa del joc i del joguet en valencià a Benicarló

Onada Edicions prendrà part de la Festa del Joc i del Joguet en Valencià que tindrà lloc aquest dissabte 5 d'octubre al vespre al centre de Benicarló. L'activitat està organitzada per Aviva, l'Agència de Promoció del Valencià de la localitat, i pretén ser un espai de trobada per a grans i menuts, amb tallers, jocs tradicionals, contacontes, xarrades i música, amb actuacions de Felipe Kervarec i Dani Miquel.

Com explica Aviva, "L'objectiu és que els més menuts puguen divertir-se i que els pares i mares coneguen els jocs que incorporen el valencià i maneres de divertir-se amb els seus fills. Tot, amb la intenció de promocionar els jocs en valencià com a motor de transmissió de la cultura, les tradicions i els costums."

L'Avivajoc, com s'ha denominat la iniciativa, es repartirà entre el carrer Major, l'Edifici Gòtic i la plaça de Sant Bartomeu. En aquest últim indret, diverses llibreries i jogueteries de la ciutat, entre les quals s'hi trobarà Onada, hi faran una mostra de llibres i joguines.

Podeu trobar més informació a la pàgina de l'Ajuntament de Benicarló, tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada