dimarts, 10 de setembre del 2013

La Setmana del Llibre en Català compta amb la presentació de diversos obres d'Onada


Un any més, amb la fi de l'estiu aplega una nova edició de La Setmana del Llibre en Català, la cita per conèixer i gaudir de la nostra cultura, amb una completa programació d'actes literaris, musicals, gastronòmics, etc, que omplen l'Avinguda de la Catedral de Barcelona fins el proper diumenge 15 de setembre.

Com en anteriors ocasions, podreu trobar les obres d'Onada Edicions a la caseta número 18, que correspon a la distribuidora Nus de Llibres. I a més a més, diversos autors i autores participen en xerrades i presentacions a la coneguda com Plaça de l'Escriptura.

El primer serà Pere-Enric Barreda, el matí de la Diada, a partir de les 12 hores. Barreda aprofitarà el seu treball (junt Àngela Buj) en el "Vocabulari de Catí" de Mossén Puig per tractar el lèxic del Maestrat i les aportacions de Joaquim Garcia Girona i Carles Salvador.

Per al divendres, Llibres de Talla M. L'alcoiana Mercè Climent i el capelladí Joan Pinyol s'uneixen per a presentar les seues darreres novetats, la novel·la infantil "Marc i el poder sobre el temps" i la novel·la de terror i misteri "Ningú no mor". Serà a partir de les 19.30 hores.

I per últim, poc abans de clausurar La Setmana, diumenge a les 11 hores, la narrativa valenciana estarà representada amb "Una història amb sol i ombres" de Josep Usó, novel·la guanyadora del darrer premi Vila de Puçol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada