dimarts, 3 de setembre del 2013

Autors i autores d'Onada hi participen als Itineraris de Lectura d'aquest curs

Des de l'1 de setembre, els centres educatius catalans ja poden participar en una nova edició del programa "Autors a les aules" amb el qual la Institució de Lletres Catalanes busca apropar la lectura als escolars de Primària i Secundària. El 2013/14 serà el sisè curs en el que s'implemente aquesta activitat, que cada cop compta amb més centres i escriptors vinculats.

En la pàgina web del programa s'hi poden trobar tots els autors i autores que hi prenen part, entre els quals n'hi ha diversos que han publicat amb Onada Edicions. 

Entre aquests escriptors i escriptores, algunes de les seues obres estan pensades precisament per a treballar a les aules, i disposen d'una proposta didàctica descarregable gratuïtament des de la pàgina web onadaedicions.com. És el cas de Manel Alonso, amb "Cròniques des de l'infern", Joan Pinyol, amb "Ningú no mor", i Josep Usó, amb "Una història amb sol i ombres", totes tres novetats d'enguany i dedicats a l'alumnat de Secundària. Per a Primària, Mercè Climent ha publicat, també en el 2013, "Marc i el poder sobre el temps", mentre que Cinta Arasa és l'autora de "Emergència al país de la màgia".

 Altres autors i autores són Enric Lluch ("Després del silenci"), Manel Joan i Arinyó ("Versos blancs", "L'atzucac del perdedor", "Cubaneta meua"), Mari Carmen Sáez ("Illa retrobada") o Joan Pla (membre d'El Pont Cooperativa de Lletres).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada