divendres, 6 de setembre del 2013

Última setmana per a participar al Vila de Puçol

El proper 15 de setembre es tanca el termini per a la presentació d'originals per als Premis Literaris Vila de Puçol 2013, que en aquesta edició torna a comptar amb dues vessants, el premi de Narrativa i el premi de Poesia. El resultat es donarà a conèixer el divendres 4 d'octubre, dins l'acte públic que se celebra cada any per difondre els noms dels guardonats. 

Podeu consultar les bases tot clicant ací. Els escrits de Narrativa han de tindre entre 100 i 150 fulls, amb un màxim de dos originals per autor. Pel que fa a poesia, es dóna llibertat al poeta quant a temàtica, rima i metre, però ha de constar d'entre 60 i 120 fulls. El premi per a cada categoria consta de 2.000 euros i la publicació a càrrec d'Onada Edicions. 

Els Vila de Puçol han esdevingut en un dels certamens de referència de les lletres valencianes. El de Narrativa, el més antic, arriba a la seua 29ena edició, dotze més que el de Poesia, dedicat a Josep Maria Ribelles, poeta puçolenc. En l'edició de 2012 els guanyadors van ser Josep Usó per "Una història amb sol i ombres" i Toni Martínez per "El circuit de Papez".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada