dijous, 19 de setembre del 2013

Es va presentar el IX Premi Internacional de Literatura de Viatges "Ciutat de Benicàssim"

 

Ahir dimecres, la Casa Abadia de Benicàssim va acollir la presentació de la nova edició del Premi Internacional de Literatura de Viatges. L'acte va comptar amb el regidor de Cultura de la ciutat, Mauro Soliva, el vicerector de l'àrea de la Universitat Jaume I, Wenceslao Rambla, i el representant d'Onada Edicions, Òscar París.

Els intervinents van posar de manifest la importància assolida pel "Ciutat de Benicàssim" com un guardó de caire internacional, obert a tot el món i també als escriptors del nostre país, atès que poden participar originals en castellà i en valencià. A més a més, es va destacar el fet d'estar dedicat a la literatura de viatges, un gènere amb cada cop més adectes, que explora les experiències i pensaments del viatger.

Les bases les podeu trobar tot clicant ací. A més a més, des d'Onada s'ha anunciat la pròxima publicació del relat guanyador de l'anterior edició del Ciutat de Benicàssim, "Sobre el caballito de madera", de la costa-riquenya Andrea Aguilar.

Imatge: http://ayto.benicassim.es/benicassimPublic/benicassim/ayuntamiento/gabineteprensa/ultimasnoticias?noticia=841d4084-1d4a-4b5b-8a3c-1068743b2d0f

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada