divendres, 12 de setembre del 2014

"Descobrir el Montsià a través de contes". El diari L'Ebre es fa ressò de "Un tresor dins la muntanya"


El Museu de la Vida a la Plana de Santa Bàrbara acull aquesta vesprada la segona presentació del conte infantil ambientat al terme d'Ulldecona "Un tresor a la muntanya", amb la participació de l'autora, Núria Ibáñez, la il·lustradora Míriam Cid i el fotògraf i regidor de Cultura Alfred Blanch.

El que és el primer volum de la col·lecció d'àlbums infantil "El Montsià de Bàrbara i Jaume" ha reeixit en el seu llançament i ha despertat l'interés del públic de la comarca. També dels mitjans de comunicació, els quals s'han fixat en el llibre, com és el cas del diari L'Ebre, qui passat 29 d'agost li va dedicar l'article "Descobrir el Montsià a través de contes".

La notícia, que podeu ampliar clicant sobre la foto, compta amb el testimoni de Núria Ibáñez, qui apunta la motivació de l'obra és "difondre el patrimoni cultural i natural de la comarca del Montsià, les tradicions de cada poble i, sobretot, mantindre viva la nostra parla" a partir de conscienciar els més menuts de cuidar i preservar el nostre entorn. L'arqueòloga rapitenca també va indicar la previsió de que cada poble de la comarca comptés amb el seu conte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada