dimarts, 5 de juny del 2018

Els autors guanyadors dels Premis Ciutat de Sagunt van presentar les seues obres publicades

 
 
 
La ciutat de Sagunt és enguany la Capital Cultural Valenciana, i els seus consolidats Premis Literaris no hi podien faltar en la programació de l'efemèride. El passat divendres 1 de juny la Via del Pòrtic va acollir l'acte de presentació dels llibres de les obres guanyadores de la passada edició del certamen. Cal recordar que la convocatòria d'enguany romandrà oberta fins el pròxim 20 de juliol.

D'aquesta manera, en una sala plena de gom a gom i amb la participació de l'alcalde Quico Fernández i el regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, els tres autors guardonats van fer cinc cèntims dels seus relats abans de signar exemplars.

El valencià Àlan Greus ha guanyat el Ciutat de Sagunt de Narrativa amb "Teoria del càstig", un conjunt de relats curts amb tons d'ironia, d'emoció i d'humor, on el càstig i la penitència s'esllavissen en la vida quotidiana. Per la seua banda, el tarragoní Juan Carlos Elijas ha obtingut el Premi de Poesia Jaume Bru i Vidal amb "Trípics dels déus absents", poemari que celebra l'escriptura de les cultures ancestrals. Per últim, el dramaturg barceloní Joan Ramon Gironès ha tornat ha guanyar el Premi de Teatre Pepe Alba amb "Porta'm al bosc", un colpidor drama al voltant de l'assetjament escolar.

Imatges: Ajuntament de Sagunt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada