El suplement cultural Arts de l'edició valenciana d'El Mundo dedica una ressenya, signada per Jesús Broch, del llibre "El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera" i de la presentació d'aquest volum de Joan Garí que va tindre lloc a l'Espai Menador de Castelló.
Com assenyala l'article, "El rebost perfecte" és "el relat de l'aventura vital i gastronòmica del xef Miguel Barrera basat en les matèries primeres de les comarques del Nord, es conjuga amb la narrativa de l'escriptor borrianenc Joan Garí per
plasmar el camí a la cuina d'excel·lència".
D'aquesta manera, Broch afegeix que el llibre reflexiona sobre com la cuina mediterrània dóna peu a un estil de vida "lligat a costums que, dissortadament, ara es troben en greu perill d'extinció", i situa Barrera en aquesta avantguarda de cuina valenciana arrelada al territori, juntament noms com Ricard Camarena i Quique Dacosta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada