dijous, 28 de juny del 2018

"El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera" va omplir el Menador en la seua estrena a Castelló


El treball del xef Miquel Barrera, reconegut amb una estrella Michelin en Cal Paradís, el seu restaurant a la Vall d'Alba, i la riquesa dels sabors de les comarques castellonenques, van ser els protagonistes de la presentació del nou llibre "El rebost perfecte" (en castellà, "La despensa perfecta"), que inaugura les sèries maiors de les prestigioses col·leccions gastronòmiques d'Onada. Va tindre lloc passat divendres 20 de juny al Menador Espai Cultural, al centre de Castelló de la Plana, que es va omplir de gom a gom.


Juntament a Barrera, esdevingut representant de la cuina castellonenca arrelada als productes de la terra, hi va intervindre l'autor Joan Garí, encarregat de fer aquest recorregut per la gastronomia de proximitat i per les arrels i l'esperit del cuiner de la Vall d'Alba.

L'acte també va comptar amb una nodrida representació institucional, encapçalada per Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, i Javier Moliner, president de la Diputació de Castelló. La regidora castellonenca Patricia Puerta i l'alcalde de Vila-real José Benlloch també van prendre la paraula en aquest acte en que es va celebrar la gastronomia com una mostra del patrimoni cultural i econòmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada