dissabte, 20 d’octubre del 2018

El suplement Arts recomana diverses obres d'Onada


La periodista Bel Carrasco publica al suplement cultural Arts de l'edició valenciana d'El Mundo el reportatge "Veus d'ací i de molt lluny" en el qual hi fa una repassada per les principals novetats que han preparat les editorials valencians en la tornada després de l'estiu, el que ja es coneix com "la rentrée".

En el cas d'Onada, Carrasco ha destacat tres títols: "Tropecientas trompas" de Sergi Cambrils, "Maquis i masovers" de Raül González Devís, i "El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera" de Joan Garí. Aquestes tres recomanacions venen acompanyades d'una sinopsi de cadascuna de les obres.

D'aquesta manera, es destaca que "Tropecientas trompas" comprén "més d'un centenar de microrelats, alguns premiats en blogs, webs especialitzades i en programes radiofònics", mentre que l'estudi de l'historiador González Devís és "un assaig sobre la resistència armada antifranquista que va representar el major esforç que hi hagué per enderrocar la dictadura de Franco". Finalment, de "El rebost perfecte" s'assenyala que és "una aproximació sensorial als secrets del xef del restaurant Cal Paradís (La Vall d'Alba)". 

Podeu llegir l'article sencer tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada