El Diari La Veu es fa ressò dels dos Premis Gourmand que ha rebut el llibre de Joan Garí i Miquel Barrera "El rebost perfecte": millor llibre de cuina de xef i millor llibre de cuina local, ambdues en la categoria de català, i que els obre les portes de ser nomenats als millors de tot el món en aquestes dues modalitats. Com apunta l'article, els Gourmand "guardonen el millor llibre de cuina del món, uns premis on participen
publicacions que parlen sobre gastronomia des de diferents àmbits, com
ara la tradició, l'experimentació, els productes i els principals
ingredients".
El jurat ha valorat la qualitat de la proposta en la qual s'explora la figura humana i la concepció gastronòmica del cuiner Miquel Barrera materialitzada en el seu restaurant Cal Paradís, a la Vall d'Alba, amb una estrella Michelin. Una cuina promoguda a partir dels productes de proximitat, és per això que aquest "rebost perfecte" sorgeix dels camps i les llotges de les comarques castellonenques, "on passes de la mar al Penyagolosa, una muntanya de 1.812 metres, en
pocs quilòmetres, és a dir, que el ventall de productes, del llagostí a
la tòfona, és ben nodrit", hi assenyala l'article recollint les paraules de Joan Garí.
Podeu llegir l'article sencer tot clicant ací.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada