dilluns, 10 de desembre del 2018

La revista digital de cultura Descriu ressenya "La força d'Aglaia" de Maria Lluïsa Amorós

La lingüista i editora universitària Carme Pinyana ha publicat una ressenya de "La força d'Aglaia" de Maria Lluïsa Amorós al digital de cultura Descriu.org. Sota el títol "Els fruits odorosos", una referència a Josep Carner a la qual també s'hi adreça el llibre de l'autora reusenca, Pinyana comença l'article tot exposant succintament la trama: és la història d'Ondina, "una dona al voltant dels quaranta anys, d’ocupació mestressa de casa, amb un fill i una filla de 18 i 17 anys, i el que comporta eixa edat, tota ella desanimada i sobrepassada per la situació. Ací el marit, que els ha abandonat, sense explicacions ni responsabilitzar-se de res".

Entre els atributs positius que la crítica hi troba en aquesta novel·la hi ha la seua "innegable habilitat" per la descripció dels espais geogràfics on transcorre el llibre, a camí entre Catalunya i Suïssa.

Tot i això, aquesta novel·la de Maria Lluïsa Amorós reflecteix la realitat d’algunes dones separades que afronten com poden els esdeveniments de la vida, els difícils i els penosos, i resulta en eixe sentit un document interessant.

Podeu llegir la ressenya sencera tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada