divendres, 22 de febrer del 2013

Tarifes d'enviament a Onadaedicions.com

Actualment, a onadaedicions.com tenim implantades unes tarifes d'enviament de les comandes fetes mitjançant la nostra pàgina web, pensades per tal de facilitar la compra als lectors i lectores, i poder adquirir les obres d'Onada Edicions des de qualsevol punt de les nostres comarques en qualsevol moment.

Així doncs, si la comanda és superior als 25 euros, les despeses d'enviament són gratuïtes.
En aquest cas, el pagament de la comanda pot ser de manera anticipada (Paypal o transferència), o per reemborsament en el moment de la recepció (el client es fa càrrec de la comissió de reemborsament). La tramesa arribarà a destí al voltant d'1-2 dies en fer la comanda.

I si la comanda és inferior als 25 euros, hi ha les següents opcions:

Enviament per servei de Correus. Les despeses d'enviament són gratuïtes. En aquest cas, el pagament de la comanda ha de ser de manera anticipada, bé per Paypal o per transferència bancària. La tramesa arribarà a destí al voltant de 4-6 dies en fer la comanda.

Enviament per servei de missatgeria privada. Les despeses d'enviament són de 5 euros. En aquest cas, el pagament de la comanda pot ser de manera anticipada (Paypal o transferència) o per reemborsament en el moment de la recepció. La tramesa arribarà a destí al voltant d'1-2 dies en fer la comanda.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu consultar-nos a onada@onadaedicions.com o al telèfon 964 47 46 41.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada