dimecres, 1 de juny del 2011

Arriba la Fira del Llibre Ebrenc. Aquest cap de setmana a Móra d'Ebre

Aquest cap de setmana, les lletres ebrenques viuen la seua festa gran a Móra d'Ebre. Per vuitena edició se celebra la Fira dedicada als autors i les temàtiques de comarques de les Terres de l'Ebre i veïnes. A més a més, es completa amb la Fira d'Espectacles Literaris, que enguanya aplega al quart any. D'aquesta manera, entre els espectacles i els aparadors literaris, s'ofereix als participants un intens i extens programa d'activitats culturals (es pot consultar fent clic ací), que s'enceten el divendres 3 de juny.

Entre les iniciatives programades hi ha la cinquantena d'autors i autores presents, els quals presentaran les seues obres i hi signaran exemplars. També han confirmat la seua presència al Litterarum una vintena d'institucions, que mostraran la seua activitat editorial al públic que s'aprope a Móra d'Ebre. És el cas d'Onada, que hi diposarà d'un aparador amb les seues obres.

Quant la Fira d'Espectacles, s'omplirà amb noms destacats de la cultura, com ara Emma Vilarasau, Helena Gadel, Albert Jordà, Cíntia Massip i Toti Soler, Montse Castellà o La Soul Machine, entre molts d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada