dilluns, 13 de juny del 2011

Vinaròs acull la II Mostra Viva de Treballs de FPA

Passat dissabte 4 de juny, la vinarossenca Plaça de la Mera va acollir la II Mostra Viva de Treballs, un aparador on el Consell Municipal de Formació de Persones Adultes surt al carrer i mostra en què han treballat els i les alumnes durant eixe curs, així com animar a altres persones a apuntar-se per al que començarà a la propera tardor.

D'aquesta manera, l'exposició comptava amb treballs de disciplines tant diverses com els boixets, la labor de retalls, l'art dels bonsais, la cuina, l'entrenament de la memòria, informàtica i idiomes. Junt això es van programar un ventall d'activitats obertes a tots els públics: tai-txi, step, cançons, contacontes, etc.

Onada Edicions va col·laborar en una d'aquestes propostes, concretament amb un dictat col·lectiu. Llegia na Noemí Polls, i una trentena de persones prenien bona nota mostrant els seus progressos amb la gramàtica i l'ortografia valenciana. A cadascú de i de les participants se'l va obsequiar amb un exemplar del llibre "Un viatge fora forat", de l'escriptora vinarossenca i afincada a Catalunya Amàlia Roig. És un relat on la periodista Anna Miralles recrea amb la memòria, els sentits i la imaginació, pobles o indrets que conformen un mapa sentimental –al nord, el Delta, al sud, les illes Columbretes– a l’entorn del riu Sénia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada