dimecres, 8 de juny del 2011

Onada Edicions va participar a la Fira del Llibre Ebrenc

Entre el passat divendres i diumenge, Móra d'Ebre va acollir la vuitena edició de la seua Fira del Llibre Ebrenc, una de les cites literàries més destacades de Catalunya, centrada en la literatura i els autors de les comarques de les Terres de l'Ebre. Entre el gran nombre de participants, diversos escriptors i escriptores d'Onada hi van acudir a les presentacions de les últimes novetats. A més a més, durant la jornada del diumenge, l'editorial va comptar amb un aparador al recinte de la Fira, on es van mostrar les obres que conformen el seu catàleg.

Pel que a fa a les presentacions, el dissabte es va comptar amb Antoni López Daufí, un dels impulsors de "La pedra en sec a les comarques del Baix Ebre i Montsià", un extens recorregut per aquest component arquitectònic tradicional típic del nostre territori.

Diumenge al matí hi van acudir dues de les autores de llibres dedicats als més menuts: la Cinta Arasa, autora dels textos de l'"Emergència al País de la Màgia" i l'Olga Besolí, autora dels textos de Muniatto, unes Contalles que també van estar presents a Móra d'Ebre.

I pel que fa a la vesprada del diumenge, Dani Miralles, fotògraf de "La Cuina del Mercat de Vinaròs", va parlar del darrer vòlum de la col·lecció gastronòmica La Teca. Mentre, Vanessa Fibla va presentar el seu "Cura sana. Remeis tradicionals d'Alcanar", llibre que va exhaurir les existències què hi va pujar Onada Edicions a la Fira després de la intervenció de la seua autora. Finalment, des de l'editorial, Rosa Camps va introduir el fins ara últim llançament, "La Santantonada de Forcall", un recorregut visual i emocional per una de les festes més destacades dels Ports.

Per la seua banda, per la caseta d'Onada Edicions hi van apropar-se bona part dels visitants de la Fira, que van interessar-se pels diferents títols i temàtiques publicades. També es va aprofitar per promocionar "A l'altra banda del foc", el conte ebrenc de la flixenca Laura Mur, que arribarà en breu a les llibreries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada