dilluns, 7 de maig del 2012

Marc Artigau i Berna Blanch presenten a Puçol les obres guardonades amb els Premis Literaris de la vila

Marc Artigau, Berna Blanch i Merche Sanchis, batllesa de Puçol. Fotografia de l'Ajuntament de Puçol: www.pucol.es

La Casa de la Cultura de Puçol va rebre els guanyadors de la darrera edició del Certamen Literari Vila de Puçol, un dels més consolidats de les lletres valencianes. Marc Artigau, en poesia i Berna Blanch, en narrativa, van presentar les seues obres, que des de passat març es poden trobar a les llibreries.

Marc Artigau (Barcelona, 1984) s'hi va imposar en la vessant poètica amb "Desterrats", una obra concebuda per a detindre's, avançar o recular entre els versos, per tal de descobrir-hi elements més enllà d'una primera lectura. Amb el Vila de Puçol, Artigau continua sumant reconeixements a la seua curta però premiada carrera, tant en poesia com en teatre.

Per la seua banda, Berna Blanch (Catarroja, 1967) hi va presentar "Apunts d'altres mons", un relat de ciència-ficció que ens narra les experiències d'un home que hi pateix profundes al·lucinacions que el conduiran a una doble existència, a través de la qual hi mostrarà espais i personatges d'enfora els límits humans. En la seua primera novel·la, Blanch aposta per un gènere poc explorat dins les lletres valencianes. Es dona la curiositat que el catarrogí ja hi va endur-se el Josep Maria Ribelles Vila de Puçol de Poesia fa deu anys, al 2002.

Més informació sobre l'acte del lliurament dels Premis a la pàgina web de l'Ajuntament de Puçol, en un article escrit per Manel Alonso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada