dimecres, 4 de febrer del 2015

"Com una onada", un poema de Manel Alonso fet música

L'escriptor de Puçol ha encetat una campanya de micromecenatge per reunir i publicar les diverses versions musicades de la seua obra poètica. El projecte, titulat "Després vingué la música", ha estat un éxit, i tot i que encara resten poc menys de quatre setmanes per tancar-lo, ja s'ha superat amb escreix l'objectiu marcat.

Una de les cançons que integren aquest disc és aquesta "Com una onada", que interpreta el castellonenc Artur Álvarez a partir del poema homònim aparegut a "Si em parles del desig", el poemari que va guanyar el Vila d'Almassora de l'any 2009.


Precisament, la trobada entorn a aquest poema-cançó entre Alonso i Álvarez és la base d'un article que recull l'escriptor al seu blog, el que s'expressa que els estils dels dos creadors s'havien d'aplegar entorn d'aquella poesia alonsiana "on l'amor i l'erotisme es barregen amb la tendresa i la passió", característica de la música del castellonenc.

"La música i els arranjaments de Com una onada han estat a càrrec d’Artur Àlvarez i fins i tot els teclats i la percussió, i com en la majoria dels seus treballs anteriors ha comptat amb la col·laboració de Carlos Àlvarez, que ens oferix un impressionant solo de guitarra. Estem davant d’una cançó intimista, cuidada, amb una tornada encomanadissa, que sublima la bellesa del nu femení suggerint un paradís de tendresa i plaer en la mirada d’aquell que l’observa, un goig per als sentits", conclou el post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada