divendres, 6 de febrer del 2015

Lletres Valencianes ressenya les "Cròniques des de l'infern" de Manel Alonso

Cròniques des de l'infernEl número 38 de la revista Lletres Valencianes inclou una ressenya de Joanjo Garcia al voltant de "Cròniques des de l'infern" de Manel Alonso. L'escriptor puçolenc va publicar aquest recull d'articles d'actualitat, seleccionats per Antoni Rovira, fa poc més d'any i mig, que "se centren en temes com ara la crisi econòmica, el merescut descrèdit de la classe política o el paper de la literatura en la societat", segons apunta Garcia.

L'autor de l'article també assenyala el caràcter didàctic d'aquesta obra, que té el "propòsit declarat de constituir una ferramenta pedagògica per a treballar la intertextualitat tenint com a referent La Divina Comèdia".

Aquestes cròniques quotidianes han estat escrites i compilades amb la suficient intel·ligència per a erigir-se com un volum sòlid i unitari. La perícia antològica salva el conjunt d’esdevenir un collage de pedaços mal encastats per a conformar un quadre puntillista amb petites pinzellades que recullen l’actualitat més rabent dels darrers anys.

Podeu llegir la ressenya sencera tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada