diumenge, 11 de març del 2018

"La lluita per sobreviure i recuperar la normalitat que la guerra ha arrabassat a una família". Reus Digital es fa ressò de la presentació de "La casa de Rose Warren"

"Somriure en la tragèdia. Llum en la foscor. Força en la desgràcia". Així comença la crònica de Marc Busquets per a Reus Digital de la presentació de "La casa de Rose Warren", la nova novel·la de Maria Lluïsa Amorós, que va tindre lloc passat dissabte a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus. En aquesta ocasió, l'escriptora ens porta un llibre coral ambientat entre la Guerra Civil espanyola i la Segona Guerra Mundial, on una família reusenca ha de sobreviure a les adversitats.

L'acte va comptar amb la participació del periodista Xavier Graset, qui va destacar com Amorós ha fet de la ciutat de Reus una protagonista més de la trama. "Ha exposat que la transformació de la ciutat al llarg de la novel·la permet fer 'un viatge amb el temps' a través del retorn 'als orígens'. L'esclat de la guerra civil separarà l'Aurora, 'una Marlene Dietrich' ganxeta, del seu marit i el seu fill Joan. En aquest punt, part de l'acció es trasllada al Londres de la segona guerra mundial. 'Tots ells lluiten dia a dia per refer-se amb l'esperança de retrobar-se'", recull l'article.

Podeu llegir la peça informativa de Reus Digital sencera tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada