dimarts, 29 de maig del 2018

Miquel Àngel Baila parlarà a Vinaròs del seu llibre "Los proyectos de ferrocarriles hasta el Puerto de Vinaròs" aquest divendres


El professor Miquel Àngel Baila Pallarés ha fet de la història dels transports part del seu camp d'estudi. Forma part del Departament de Geografia de la Universitat de València i compta amb una notable contribució a l'estudi d'aquesta vessant, així com també de l'economia, la demografia i l'urbanisme, treballs que s'han materialitzat en diverses publicacions. És l'exemple del seu darrer llibre, "Los proyectos de ferrocarriles hasta el Puerto de Vinaròs", un didàctic assaig sobre la febre constructora ferroviària de la segona meitat del segle XIX i el primer terç del XX prenent com a referència les iniciatives perquè el port vinarossenc fora la terminal de línies de tren, sobretot per al transport miner de l'interior valencià i aragonès.

Precisament, arran d'aquest treball, Baila impartirà una conferència a Vinaròs el pròxim 1 de juny, a partir de les 19.30 hores, a l'Auditori Carles Santos de la Fundació Caixa Vinaròs, organitzat pel Grup Tràngol, i en el que desenvoluparà algunes de les qüestions incloses en el seu llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada