dimecres, 13 d’abril del 2011

Comença la Fira Literària de Jesús

Al llarg d'aquesta setmana, la població de Jesús, al costat de Tortosa, hi celebra la seua Fira Literària Joan Cid i Mulet, una de les més importants de les Terres de l'Ebre. En la seua cinquena edició, s'ha centrat enguany en la figura de "Geminis", la revista que van fundar Gerard Vergés i Jesús Massip als anys cinquanta del segle passat.

Durant sis dies, els carrers de Jesús s'ompliran d'un seguit d'activitats per a tots els públics, relacionades amb els llibres i la literatura. Hi ha haurà presentacions d'obres, contacontes, tallers, conferències. Conclourà el dissabte 16 d'abril, dia carregat d'activiats, entre d'ells la I Trobada d'Autors dels Països Catalans. El programa sencer el podeu consultar en aquest enllaç.

Pel que fa a les obres d'Onada, a la Fira hi acudiran Manel Alonso i Català, qui mostarà les seues obres Els somriures de la pena i Si em parles del desig; Francesc Mompó anirà amb el poemari De la fusta a l'aigua, una de les novetats per aquest Sant Jordi 2011. A més a més, la tortosina Cristina Arasa i Cristina Girol estaran amb Emergència al País de la Màgia, dedicat als més menuts.

D'altra banda, el dissabte de matí s'inaugurarà el Club de Fans de Muniatto, on es poden apuntar tots els seguidors i seguidores d'aquest personatge. Més informació al blog del Club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada