divendres, 4 de març del 2016

Clara Gil presenta a Vila-real “Sobreviurem”, poemes il·lustrats per superar la violència de gènere


Color i optimisme per eixir endavant dels moments durs. L’escriptora vila-realenca Clara Gil ha composat en “Sobreviurem” un poemari il·lustrat carregat de consells i ànims adreçats a consciènciar sobre la violència de gènere i donar suport a qui l’ha patida. Amb versos curts, tant positius com punyents, l’autora reclama el tindre les regnes de la pròpia vida i posar la mirada en l’esperança del futur. 

Tot i que dirigit a tots els públics, el llibre està pensat per treballar-lo a les aules, tot acompanyat d’una proposta didàctica. “Clara vol exposar el problema en clau positiva, mostrant pautes de comportament, donant consells a les xiques i als xics joves que, com ja s’ha pogut constatar, no són aliens a aquest flagell”, assenyala el prologuista Vicent Palatsí. 

"Sobreviurem”, publicat per Onada Edicions, es presenta aquest dissabte 5 de març a Vila-real, a partir de les 12 hores a la Casa dels Mundina, amb la participació del professor, actor i escriptor Miquel Salvo, la regidora d’Igualtat Anna Vicens i del guitarrista Enrique Verdú, juntament a l'autora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada