dissabte, 26 de març del 2016

Preparant novetats: "Panxampla, el bandoler de les Terres de l'Ebre" del Grup la Deriva

 

Amb el personatge de Panxampla us endinsareu en un món ple d’aventures. Amagat al massís del Port, el bandoler més temut de les Terres de l’Ebre haurà de fer front a un munt de dificultats per poder fugir d’aquells que el persegueixen. Ho aconseguirà?

Aquest conte és el primer volum de la Sèrie Blava del projecte A l'escola, Terres de l'Ebre!, al voltant de llegendes i històries ebrenques. Està pensat per a xiquets i xiquetes a partir dels sis anys.

Les integrants del Grup la Deriva són:

Andrea Ferreres (Amposta, 28 anys) Tècnica en educació infantil. És el pilar del projecte perquè educar és la seua vocació. Andrea aporta la base pedagògica i l’experiència del treball amb infants. Els seus coneixements ens permeten adaptar els contes a les necessitats educatives i curriculars de cada grup d’edat d’una manera pràctica i engrescadora.

Neus Pons (Amposta, 28 anys) Geògrafa. Màster en gestió territorial i ambiental. La geografia li ha donat eines per entendre i analitzar el territori. Enamorada de les Terres de l’Ebre, Neus és la base per donar a conèixer el valor cultural i paisatgístic d’un territori encara poc conegut, però prou important per ser declarat reserva de la biosfera.

Núria Pons (Amposta, 29 anys) Periodista. Màster en assessorament lingüístic. Com a periodista i assessora ha treballat en diversos mitjans audiovisuals. Núria és la base per assegurar la qualitat lingüística dels nostres contes. La seua passió per la variant nord-occidental del català és clau en aquest projecte, ja que un dels nostres objectius és difondre la riquesa dialectal de la nostra llengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada