dimarts, 15 de març del 2016

L'escriptor Joan Pinyol visita les instal·lacions d’Onada Edicions


Dilluns passat l’escriptor Joan Pinyol va visitar la seu d’Onada Edicions. L’estada del conegut narrador d’Anoia va servir per reforçar els llaços establerts des de la cordialitat i l'afecte que l’editorial emplaçada a Benicarló sol dedicar als seus autors, i que en el cas de Joan es remunten al procés d’edició de l’anterior novel·la editada amb Onada, ‘Ningú no mor’.

La visita va convertir-se en un moment per a compartir i ultimar detalls del nou llibre “El mar d’ombres”, una novel·la que conté tots els ingredients per a convertir-se en una gran aposta i que està a punt de ser presentada en societat. A Onada, l’equip de l’editorial li va dispensar una càlida benvinguda. D’altra banda, Pinyol va aprofitar també l’estada a Benicarló per gaudir del museu de la localitat, el Mucbe, i complementar així una visita plenament cultural a la ciutat.

Cal recordar que l’autor, nascut a Capellades, l'any 1966, és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, catedràtic d’ensenyament secundari i escriptor. Fins avui ha publicat tretze llibres de narrativa, entre altres, "Avinguda Capri" (Premi Pere Calders de Literatura Catalana, 1998), "Norantanou maneres de no viure encara a la lluna" (Premi Vila d’Almassora, 2000), "Stòitxkov i Sofia" (Premi Ciutat de Vila-real, 2002), "Micromèxics" (Premi Vila de Puçol, 2006) o "Pilota de Set" (Premi Recull de Narrativa, 2007). Membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, sempre ha reconegut que tot plegat li ve del privilegi d’haver mantingut durant deu anys una relació epistolar amb Pere Calders, un permanent estímul per a la seva producció narrativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada