dimarts, 11 de juliol del 2017

El Sopar de Lletres d'Onada se celebrarà el pròxim 3 d'agost a Benicarló

Com cada any des d'Onada organitzem el Sopar de Lletres, una trobada d’estiu, relaxada i amical, que tindrà com a fil conductor la presentació de les darreres obres literàries, patrimonials i literàries, elaborades en clau territorial.

Enguany el farem el dijous 3 d’agost, a partir de les 20.30 hores, al Restaurant Pau, de Benicarló (av. Marquès de Benicarló, 11). Pel que fa al sopar, hem negociat un preu de 25 euros. Per inscriure-vos i realitzar el pagament, heu d'entrar al següent enllaç: http://www.onadaedicions.com/producte/sopar-lletres-2017/ i afegir a la cistella tants tiquets com desitgeu. Podeu pagar amb targeta o Paypal, sense càrrec afegit (per a transferència bancària, consulteu-nos al correu comunicacio@onadaedicions.com). L'últim dia per inscriure's és el dilluns 31 de juliol.

D'altra banda, hem pensat que seria molt oportú realitzar un reconeixement a la figura i l'obra de Joan Ferreres i Nos, doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona; màster en Història Moderna i Contemporània; professor de batxillerat de l’IES Thos i Codina de Mataró, ara jubilat; vicepresident del Centre d’Estudis del Maestrat; president de l’Associació dels Santjordiencs Absents, i director de la revista Fulls de Sant Jordi. És autor i coautor d’una trentena de llibres d’història, art i etnologia. Ha publicat centenars de treballs de recerca històrica i, a més, és expert en itineraris urbans en viles del Maestrat.

A l’equip d’Onada Edicions ens plauria molt poder comptar amb la vostra complicitat. La idea és organitzar una trobada ludicogastronòmica en la qual, de manera breu i distesa, els autors faran cinc cèntims del contingut de les seues obres. La nostra voluntat és poder aplegar el gros de la gent del territori que es mou al voltant del nostre projecte, sense cap altra finalitat que propiciar la coneixença mútua i l’assoliment de sinergies culturals.

Per a més informació, podeu contactar al correu comunicacio@onadaedicions.com i als telèfons 964 47 46 41 i 601 125 254 (whatsapp).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada