divendres, 5 d’agost del 2011

Manel Alonso i Cinta Arasa a la 6a Trobada d'autors al Matarranya

Torre del Compte acull aquest diumenge la VI Trobada d'Autors al Matarranya. A partir del migdia, la vila acull tot un seguit d'actes amb la literatura com a eix central i la música com acompanyant d'excepció.

La jornada comença, però, a Vall-de-roures, on a la coneguda llibreria Serret hi haurà escriptors i escriptores signant exemplars de les seues obres. A la vesprada, ja a la Torre del Compte, se celebraran presentacions de llibres, un dinar literari o un concert de Montse Castellà, entre d'altres.

A partir de les 18.30 tindran lloc dues xerrades col·loqui. La primera versa al voltant d'"El món literari de paraula ebrenca", que comptarà amb la intervenció d'Emigdi Subirats (coautor del llibre "Amposta"), Javier Aguirre, Jordi Pijoan i Artur Quintana. El programa continua amb "Col·loqui sobre la frontera", que aplega autors i autores de diverses contrades: per part de Catalunya hi ha la Cinta Arasa ("Emergència al país de la màgia"), i dels "Països Valencians", el puçolenc Manel Alonso ("Els somriures de la pena", "Si em parles del desig"). Precisament, Alonso presenta el dia anterior la seua novel·la a la Serret de Vall-de-roures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada