dijous, 7 de febrer del 2013

La revista Olivarama parla de la "Cocina de aceites de variedades tradicionales Territorio Sénia"

La indústria de l'olivera i l'oli també té la seua pròpia publicació: la revista Olivarama, que puntualment informa de tot allò relacionat amb el sector: novetats, fires, entrevistes, tecnologia i ciència, varietats, etc. i també un espai per a la producció cultural que sorgeix arran de les oliveres.

Eixe ha estat el cas del llibre "Cocina de aceites de variedades tradicionales de Territorio Sénia", el receptari de la Fundació Alícia que ha estat ressenyat en el darrer número d'Olivarama, el 25, corresponent a Gener-Febrer de 2013.

La ressenya, que a l'igual que la revista, alterna el castellà i l'anglès, hi destaca el paper que hi pot donar als fogons varietats com la cuquello, la farga o la morruda, a la vegada que ajuda al públic a reconèixer i traure-li el suc als olis monovarietals.

Tras la lectura de esta magnífica obra, el consumidor sabrá apreciar la calidad de estos deliciosos productos, y, sobre todo, estará capacitado para emplear la variedad que más se ajuste a cada propuesta culinaria, en función de sus sabores y matices.


Clicar sobre la imatge per a ampliar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada