dissabte, 15 de novembre del 2014

"Reset RTVV" es va presentar a Paiporta i Tavernes de la Valldigna

Aquest dijous 13 de novembre, els membres del Col·lectiu Ricard Blasco es van repartir entre Paiporta i Tavernes de la Valldigna per a presentar l'assaig "Reset RTVV", una obra que reivindica la necessitat de mitjans públics valencians. Així, en la localitat de l'Horta, Toni Mollà i Manuel S. Jardi van fer cinc cèntims de l'obra a la llibreria La Muixeranga.


Per la seua banda, Rafa Xambó i Mònica Parreño, acompanyats d'Amàlia Garrigós, van dur el debat fins la Biblioteca de Tavernes de la Valldigna, en un acte organitzat per la regidoria de Promoció Lingüística.


A l'esdeveniment de la localitat de la Safor, la revista Valldigna Digital va publicar una crònica en la que es feia ressò d'algunes de les dades de "Reset RTVV", com ara la baixa presència del valencià a les publicacions en Xarxa o els models de televisió pública que s'han dut a terme en les darreres dècades. Un altre blog valldigner, Quaderns de Reflexió, també ha escrit una crònica de la presentació, i destacava la intervenció de Xambó quan "va parlar sobre com s'està desaprofitant tot el gran caudal intelectual, técnic, productiu, artístic i similar valencià que existix en estos moments i que està "exilitat" pel que tots coneguem".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada