dimarts, 4 de novembre del 2014

Onada Educació es presenta aquest dimarts 11 de novembre a Tarragona


Onada Educació, el projecte d'Onada per dotar les aules de lectures i materials didàctics amens, atractius i amb valors, es presenta a Tarragona aquest dimarts 11 de novembre, a les 19 hores, a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili.

L'acte també servirà per fer cinc cèntims de la iniciativa "Literatura km 0", amb la qual Onada Educació i el col·lectiu dels Escriptors dels Camp de Tarragona, Escat, cerquen la promoció dels autors d'aquestes comarques en les classes del propi Camp, amb la proximitat de l'escriptor com un valor afegit a l'experiència lectora dels alumnes.

Precisament, dues novetats d'Onada Educació responen a eixe objectiu. Són "Cita a la Paret de Gel" de Margarida Aritzeta i "Un dia en la vida d'Ishak Butmic" de Jordi Tiñena. La novel·la de l'escriptora de Valls s'enquadra en Maremàgnum Taronja, destinada a primer cicle de l'ESO amb una emocionat història d'aventures protagonitzada per dos joves atrapats a la seua vila per una gran tempesta de neu. Pel que fa a l'altra proposta, la trobem a la Sèrie Roja de Maremàgnum, ja per a segon cicle d'ESO i Batxillerat. Tiñena ens porta als dies del setge de Sarajevo, fa dues dècades, amb un relat dur i colpidor que no deixa indiferent.

Ambdos autors, Margarida Aritzeta i Jordi Tiñena, hi participen a l'acte de presentació, juntament a Anna Gispert, presidenta de l'Apellc, l'Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes, i Miquel Àngel Pradilla, director científic d'Onada Edicions. L'esdeveniment està dirigit especialment al professorat i educadors; els assistents seran obsequiats amb un volum de cada títol presentat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada