dimarts, 11 de novembre del 2014

"Marc i el poder sobre el temps" i "Reset RTVV" a Escriptors a les Llibreries

Cada 20 de novembre, la literatura valenciana celebra la seua Diada. L'efemèride prové d'un 20 de novembre de 1490 que en Joanot de Martorell va editar el Tirant lo Blanc. Així, per reivindicar i promoure obres, autors, editorials, llibreries, etc, valencianes, per l'onzé mes de l'any es duen a terme un seguit d'activitats i esdeveniments, com ara La Plaça del Llibre, que després del bon debut de l'any passat, repeteix aquest 2014.

Com explica la seua pàgina web, la Plaça del Llibre són "unes jornades de visibilització de la literatura en català a València, parant especial esment en la literatura feta des del País Valencià i per editorials valencianes, però obertes a escriptors i a editorials de tot l'àmbit lingüístic". Es composa sobretot de dues parts: la Plaça pròpiament dita, que tindrà lloc entre els dies 20 i el 23 al centre Octubre de València, i el que ens ocupa en aquest post, els Escriptors a les Llibreries, una programació de presentacions i actes literaris que recórren tota la nostra geografia.

Els Escriptors a les Llibreries tenen lloc els deu dies previs a la Diada del Llibre Valencià. En aquest enllaç hi podeu trobar l'agenda que han preparat autors, llibreries i editorials per aquesta nova edició. Pel que fa a les obres d'Onada, hi ha dues cites:

El dijous 13 de novembre, a les 19.30, Mercè Climent presenta la seua bibliografia, entre les quals s'hi troba la novel·la infantil "Marc i el poder sobre el temps". Serà a la llibreria ExLibris, ubicada a l'avinguda Alameda, 50 d'Alcoi. 

Eixe mateix dia, i també a les 19.30 hores, Toni Mollà i Manuel S. Jardí, membres del Col·lectiu Ricard Blasco, presenten l'assaig "Reset RTVV. Per unes polítiques de comunicació al servei de la societat" a la llibreria La Moixeranga de Paiporta, a la plaça Església de Sant Jordi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada