dijous, 20 de novembre del 2014

Onada Edicions i deu autors seran presents a la Plaça del Llibre


Del dijous 20 al diumenge 23 de novembre, el Centre Octubre de València esdevé l'escenari principal de la literatura valenciana amb la celebració de la Plaça del Llibre, consolidat en aquesta segona edició com l'esdeveniment literari de la tardor.

De nou, Onada Edicions hi serà ben present a aquesta Plaça del Llibre. D'una banda, hi trobareu a l'Octubre un aparador amb una selecció dels títols d'autors i autores valencianes, tant de novetats com de clàssics de l'editorial. I a això cal sumar una farcida agenda de signatures, tal com es pot apreciar al cartell superior.

Dijous 20 de novembre
El dia de la inauguració comptarem amb l'antologia musicada de Vicent Andrés Estellés a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó, amb el seu llibre-disc "Estellés, de mà en mà". El vila-realenc Jordi Colonques duu "Món animal", una novel·la d'humor negre i el llibre infantil "La rebel·lió dels plasticanimals", així com el llibre col·lectiu "Un pont sobre el meridià" del col·lectiu El Pont d'escriptors de les comarques castellonenques. Per la seua banda, en Manel Joan i Arinyó proposa "El cas Peníscola", una novel·la detectivesca guanyadora del Vila de Puçol, i el recull poètic "Versos blancs".

Divendres 21 de novembre
A l'endemà a la vesprada hi alternarem narrativa, poesia i dramatúrgia amb tres títols guanyadors dels premis Ciutat de Sagunt i Vila de Puçol. Salvador Vendrell presenta "Quan truquen de matinada", un dels títols més reeixits d'enguany que narra tres moments claus de la nostra història contemporània. Josep Manel Vidal composa sobre l'amor i les seues circumstàncies a "La fràgil arquitectura dels teus gestos"; i Joan Manuel Matoses mostra teatre de ciència-ficció amb "Àfrica", premi de la Crítica dels Escriptors Valencians.

Dissabte 22 de novembre
A la sessió matinal del dissabte hi comptem amb Vicent Sanz. El traiguerí recupera els dos volums col·lectius d'El Pont, el ja esmentat "Un pont sobre el meridià" i el "Ponts suspensius…", i obrirà la gana als presents amb el receptari de cuina tradicional del territori "La cuina de Traiguera", confeccionat junt el restaurador Rafael Gauxachs.

La narrativa serà la protagonista de la vesprada del dissabte. Des de la Plana, Josep Usó, proposa dos dels seus títols més ben valorats per crítica i públic: "La senda llarga" i "Una història amb sol i ombres". Joan Pla, un dels escriptors de literatura infantil i juvenil de referència, representarà la col·lecció Maremàgnum amb "El repòs dels amants". Per últim, Ivan Carbonell ens transportarà a un País de Gal·les carregat de llegendes amb "La promesa del gal·lés".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada