dimarts, 23 de juny del 2015

Els contes per a la Nit de Sant Joan

La Nit de Sant Joan no sols és la més curta de l'any, sinó també és la més màgica. D'això ben en saben en Muniatto i el Ramon, els protagonistes dels dos contes infantils d'Onada que hi tenen lloc durant la revetlla, al caliu de l'escalfor de les fogueres que donen la benvinguda a l'estiu.

Aquest Sant Joan és el primer de Muniatto, qui després de fer-nos gaudir d'altres festivitats, com ara Sant Jordi o la Sega de l'Arròs del Delta, viurà amb els seus amics una aventura a "Muniatto i la Nit de Sant Joan". El xiquet més inquiet de les Terres de l'Ebre creat per les Germanes Besolí basant-se en el conegut pallasso descobrirà que hi ha éssers especials que només treuen el cap en aquesta ocasió.

Mentre, "A l'altra banda del foc" és un llibre infantil d'aventures, escrit per la flixanca Laura Mur, qui situa la narració a aquesta vila de la Ribera d'Ebre. En Martí convenç el seu avi Ramon per acudir a veure la foguera de la plaça, però s'hi perd entre la multitud. Ací comença la divertida recerca de Ramon per trobar al seu nét, amb l'ajuda de personatges molt especials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada