dilluns, 8 de juny del 2015

Excel·lent acollida del II Premi d'Àlbum Infantil Il·lustrat "Ciutat de Benicarló"

La segona edició del Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló ha tingut una gran acceptació. 26 treballs originals, procedents tant de la Comunitat Valenciana com de la resta de la geografia espanyola, a més d'altres països com Argentina i Alemanya, s'han presentat al premi convocat per la Regidoria de Cultura amb la col·laboració d'Onada Edicions.

Els treballs procedeixen concretament de Castelló, València, Alacant, Villena, Barcelona, Sitges, Badalona, Tarragona, Sant Pere de Ribes, Madrid, Bilbao i Saragossa. A més, han arribat dos originals d'Argentina i Alemanya. Tot i que el període d'entrega va finalitzar el passat 29 de maig, en els propers dies encara podrien arribar alguns treballs enviats dins del termini legal.

Recordem que el Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat és una aposta decidida de la Regidoria i Onada Edicions per la promoció de la lectura entre el públic infantil. El premi, que en la seua primera edició ja va ser un èxit, pretén fomentar la creació de nous lectors en un moment en què l'edició de llibres està passant per moments delicats. A pesar d'això, la literatura infantil continua sent un dels gèneres que es mantenen, i l'edició d'àlbums infantils es pot considerar que fins i tot està en auge.

El jurat del premi, format per Miguel Ángel Giner, Ignasi Blanch, Mercè Climent i Laura Santervás, quatre persones de reconegut prestigi en el món de la literatura infantil, es reunirà a mitjans del mes de juny per valorar els originals. El veredicte es donarà a conèixer a finals del mes de juny.

El premi està dotat amb 3.000 euros i amb la publicació de l'obra a càrrec d'Onada Edicions durant els 12 mesos posteriors a l'anunci del veredicte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada