Club Lector d'Onada


Benvinguts, benvingudes al Club Lector d'Onada Edicions.

El Club Lector d’Onada és un punt de trobada per als qui gaudeixen amb la cultura. Conferències, lectures, presentacions… tot això i molt més ho podreu descobrir en aquest espai obert a tothom.

Per a inscriure-vos, bé podeu donar-vos d'alta al següent formulari
http://www.onadaedicions.com/component/option,com_forme/Itemid,241/ 

O bé podeu enviar un correu electrònic a onadaedicions(a)gmail.com, tot indicant les següents dades: Nom i cognoms, Localitat i Correu electrònic. També ens podeu indicar quines temàtiques us agraden més: novel·la, poesia, teatre, infantil-juvenil, llibres de les comarques castellonenques, llibres de les Terres de l'Ebre, cuina, filologia, història, etc.

Periòdicament, contactarem amb els membres del Club Lector per proposar-los lectures, recollir les seues ressenyes i comentaris, informar-los d'actes, prendre part de concursos, etc. També podeu entrar a aquesta pàgina web (http://premsaonada.blogspot.com.es/p/club-lector-donada.html) per estar al corrent de les novetats del Club, de les quals també informarem a Facebook i Twitter.

Pertànyer al Club Lector d'Onada és gratuït, lliure d'spam, respectuós amb les dades personals i podeu abandonar-lo quan ho desitgeu.

Des d'Onada Edicions esperem que en gaudiu de la vostra participació al Club Lector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada