dimarts, 24 d’abril del 2012

"La vida tortosina", el llibre més venut a Tortosa aquest Sant Jordi 2012

El complet treball de recerca de Quimo Panisello ha estat el llibre destacat d'aquest Sant Jordi a les Terres de l'Ebre, i especialment a la ciutat de la qual pren el nom, on tant el segon volum, novetat d'aquesta setmana, com la reedició del primer volum, han esdevingut el títol més sol·licitat als establiments de la capital ebrenca.

D'aquest èxit també s'ha fet ressò el Diari de Tarragona. En un article d'avui dimarts, nomena "La vida tortosina" com "el libro más vendido con diferencia" i el seu autor, Quimo Panisello, "uno de los escritores más solicitados para firmar libros de sus lectores". El text, a més a més, assenyala "la atractiva maquetación y la profusión de imágenes y anuncios de las empresas" com un dels factors claus en que la monografia haja convençut el públic tortosí i ebrenc.

I després de "La vida tortosina", el mateix article hi destaca un altre llibre de la història de la ciutat, "Del bon humor tortosí", un inèdit de Joan Moreira, publicat sis dècades després de la mort del fundador de l'Orfeó Tortosí i que suposa un autèntic viatge en el temps cap una Tortosa quasi desconeguda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada