dimecres, 22 de maig del 2013

"He volgut amb l’argument que els xavals reprenguen la passió per la lectura, pels jocs al carrer, etc." Entrevista a Mercè Climent

El periodista alcoià Paco Aguilló va entrevistar Mercè Climent arran de la publicació del seu nou llibre infantil, "Marc i el poder sobre el temps", la història d'un xiquet de Muro ("d’on és originari mon pare, Joan Antoni Climent, que tant important va ser per a que jo em dedicara a la literatura", explica l'autora) que obté la capacitat d'aturar el temps al seu desig; un poder somiat per gairebé tothom, però,  Marc també se n'adonarà de les conseqüències que això comporta.

En la conversa, Climent exposa que "he volgut amb l’argument que els xavals reprenguen la passió per la lectura, pels jocs al carrer, etc. Lina Panxolina també tenia un poder i era que tot allò que dibuixava a un quadern es feia realitat. En el seu cas l’acció transcorria a Alcoi”.

Al marge de la novetat editorial, l'autora alcoiana comenta a Agulló alguns dels seus nous projectes, com el gènere poètic, dins del qual encara no ha publicat. I també la propera aparició de dues noves obres: "Estic molt il·lusionada perquè van per bon camí. Però no hauria d’avançar encara massa. Sí puc dir que, per una part, estic fent un recull de poesia i, per altra, està molt avançada una tercera novel·la infantil, però en aquest cas amb un fort component històric, que espere publicar-la a finals d’any".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada