divendres, 17 de maig del 2013

"La cuina del Delta de l'Ebre" estarà present als actes d'aniversari de MónNatura Delta de l'Ebre

El proper diumenge 26 de maig, l'espai MónNatura, al bell mig del Delta de l'Ebre, celebra el seu primer aniversari amb un programa ple d'activitats per a tots els públics, des de les 10 h del matí fins les 15 h de la vesprada.

Entre aquestes activitats hi haurà la presentació del llibre gastronòmic "La cuina del Delta de l'Ebre", una recull de les millors receptes tradicionals que ha confeccionat l'Associació Local de la Dona de la Cava. Una obra que ens endinsa en aquest paratge a través dels sabors i que va estar reconegut amb el darrer Premi Gourmand al Millor Llibre de Cuina Mediterrània d'Espanya-Catalunya. La presentació comptarà amb una xarrada dels impulsors del receptari i una degustació d'alguns dels àpats inclosos en ell: arròs, col i fesols, xapadillo d'anguila en ceba i tomata, musclos i paracotes, representants de la cuina deltaica de tota la vida, amb ingredients del mar i de l'horta.

La resta del programa, que es pot consultar tot clicant ací, inclou visites tematitzades, activitats a la natura, jocs tradicionals i música. MónNatura Delta es troba a la Llacuna de la Tancada, en la carretera que uneix el Poblenou amb les Salines.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada