dimarts, 7 de maig del 2013

"Ningú no mor" serà el proper llibre de Joan Pinyol

[Img #6935]InfoAnoia, mitja digital dedicat a aquesta comarca, s'ha fet ressò d'una de les properes novetats d'Onada, "Ningu no mor", una novel·la en la qual el capelladí Joan Pinyol exposa una intensa història on el misteri i el terror es donen la mà per atrapar el lector.

Com apunta Josep Maria Solé, l'anunci l'ha fet Pinyol al programa de Ràdio Nova "Vols llegir?", en el qual avançava que el relat, nou títol de la col·lecció Narratives, arribarà a les prestatgeries cap la segona quinzena del mes de maig.

En "Ningú no mor", Joan Pinyol conta la recerca de Mercè i Marc al voltant de l'aniversari d'un institut. Però, al darrere s'hi trobaran un crim relacionat amb la construcció del centre. Els esforços de la parella per resoldre el misteri hi xocarà amb nombrosos obstacles i imprevisibles conseqüències.

El de Capellades és un dels escriptors contemporanis més guardonats de les lletres catalanes. En el seu palmarés hi compta amb reconeixements com el Ciutat d'Eivissa, el Ciutat de Vila-real, el Pere Calders, el Recull o Sol Ixent, així com el Vila d'Almassora i el Vila de Puçol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada