La cuina viu a la blocosfera. Cada dia, centenars i centenars d'amants dels fogons pugen les seues propostes culinàries a la Xarxa, per tal de compartir-les amb el públic i difondre tota mena de tècniques i ingredients. Un d'aquestos blocs és Trossets de cuina, qui s'ha basat en el llibre "La pastisseria i la cuina de la garrofa" per a mostrar uns fantàstics rotllets de garrofa. Tot clicant ací podeu veure el llistat d'ingredients i els passos a seguir, així com un grapat de fotos que il·lustren el resultat.

Precisament, el projecte de "La pastisseria i la cuina de la garrofa" parteix per revitalitzar aquest producte ben nostrat, sota la presentació de farina de garrofa, un ingredient saludable i baix en greixos. La Fundació Alícia, restauradors i pastissers catalans aporten un seguit de receptes per descobrir i provar la versatilitat de l'ingredient, i a partir d'ací, la imaginació i l'habilitat dels cuiners i cuineres, com s'aprecia en els rotllets de garrofa de Trossets de cuina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada