divendres, 21 de juny del 2013

"El meravellós viatge de Libori" arriba a Forcall aquest diumenge

Forcall tornarà a ser Lesera aquest cap de setmana. La població dels Ports celebra la seua Fira Ibero-romana, que acull un complet programa d'activitats i actuacions que portaran els visitants segles enrere, a endinsar-se entreen el mercat, en la cuina i els costums romans, així com en les lluites de gladiadors o l'aparició de deus i nimfes.


Entre les activitats s'hi presentarà un nou personatge, en Libori, un masover que hi viu prop de Forcall i que descobrirà el passat que hi amaguen les terres on viu i treballa. És el protagonista del nou conte de Mònica Segura, "El meravellós viatge de Libori". L'acte serà a l'ajuntament de la vila, el diumenge 23 a partir de les 12.30 hores.

Amb aquesta publicació, l'autora forcallana pretén difondre entre els xiquets i xiquetes la importància de conèixer i preservar el nostre patrimoni històric i cultural, com el jaciment de la Moleta, on es desenvolupen les aventures de "El meravellós viatge de Libori". Segura dedica el relat a nens i nenes d'entre 8 i 11 anys, i de forma divertida i didàctica, els introdueix en la societat romana. Les il·lustracions són de Pau Batet i Ana Beltrán. Publica Onada Edicions, dins de la col·lecció Imagina de contes il·lustrats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada